(Android/iOS) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games цхеат цоде за неограничене кључеве
Mar 16, 2022 3:42:36 GMT -5
Post by atabemchibi on Mar 16, 2022 3:42:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде за неограничене кључеве ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
Игра ми се много замрзава, али то је можда само моје искуство.
Дајем оцену 1 звездицу јер је залиха жао ми је, али поништавам га
Имам проблема, помозите молим вас
У реду је, играо сам боље
Већ је тако забавно! Молимо понесите више садржаја.
Трошим своје податке на то. не могу да отворим игру, молим те уради нешто поводом тога
Као
Врло лепо.. Игра. Ово је веома интересантна игра.. Волим ову игру.. ❤❤
Одлична комбинована игра! Игре кувања ме нервирају!!!😁
Каи пака хо игра залеид он бхи нахи хотха хаи досадна гам хаи иа плзззз не преузимај је најгору игру
Добар концепт Бољи од већине игара за кување које сам играо.
Blue Archive Rol ijro etiladigan isk
Ово је сјајна игра. Волим да играм то је као 2 игре у једној кувању и дизајнирати пуно забаве.
Играо сам ову идентичну игру само што није била декорација. Требало би да буде као други у смислу да би требало да приказује новчиће које зарадите и надоградње које можете купити за себе. Уместо да немате могућност да то урадите сами. Мислим да гледате видео за дупле новчиће и неко ће се можда запитати куда иде. ЈС
Волим ову игру. Потребно ми је све време да играм ово цео дан. Када ће бити следеће отварање 4. куће?. Узбуђен сам што ћу га играти. Хвала Вам много
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulyatorlar ldh
Бд
Свиђа ми се ова игра јер је заиста забавна
Играо сам много игара о кувању, али ову ми се заиста највише свиђа. То је изазовно, али није немогуће учинити без трошења много новца. Такође волим да украшавам собе!
Волим игру, али постаје јако тешка када се подигне на високе нивое 🤗👌
Одлична графика! Заиста забавна игра за кување док зарађујете звезде да поправите своју вилу. Одличан начин да прођете мало времена
Нешто није у реду са суши баром нивоа 10. Не долази муштерија. Како могу да победим ниво? Надам се да ћеш то поправити.
Само волим игре са кувањем
Cooking Sweet: Home Design, Restaurant Chef Spiele Simulation qkw
Дајем 1 звездицу јер одбија да се отвори тако досадно да га чак и деинсталирам и поново инсталирам, али и даље тако фустрирајуће
Забавно је играти када схватите
И даље само у првој соби, али добра игра
Заиста волим ову игру. Било је тако лако зарадити новац и проћи сваки ниво који је игру чинио пријатном за играње. Само се побрините да искористите сваку прилику да зарадите новац 2к јер је свуда у игри
Тако сам срећан што је то тако добра игра да бисте је требали играти 😃
Прерано је рећи. Волим то. Тек почело 👍
То је комбинација онога што волим у игрици, свака част креатору.
Веома забавно и узбудљиво како добијате најбоље од обе врсте игара, дизајна и кувања! Када кренете даље, теже је добити појачивач који ће вам помоћи. То је одлична игра, али осећам као да постаје прилично тешка прилично брзо.
Молимо поправи своју игру. Свиђа ми се и мислим да је јединствен, али не могу да завршим ниво јер ми не дозвољава да послужим фоие траву са смоквама. Прислушкиван је јер могу да послужим све остало.
У реду је
Волим ову игру, све остале игре које имају дизајнирање куће у њој увек су заљубљене у игру и тако је тешка, али сада могу само да играм ову игру и тако је забавна
У ствари, ово је веома лепа игра. Предлажем свима да инсталирате ову игру
Веома лепа игра
Надад өгөөч хөөе
Заиста волим да играм игре кувања и много волим да играм ове игрице
Вау, веома лепа игра, много волим, веома лепа игра, волим ову игру 🥰🥰🥰
Мрзим ову игру као и другу игру. Нисам срећан. Пребрзо. Купци долазе пребрзо.
То је збуњујуће и страшно
Брзо и зависно!
1. покушај ...омг.. забавно је, али стварно се можете фокусирати👍🙃
Завршио сам одмаралиште на плажи и не могу да се преселим у следећи хотел... Пише (ускоро) ..да ли је одмаралиште последње Одговорите, хвала